logo

Οι Υπηρεσίες Μας

Τι Παρέχουμε

Α. ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ανάρτηση αγγελίας με διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας Εργοδότη-Υπαλλήλου.

Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν με την επιχείρηση με τον τρόπο που θα μας υποδείξει ο εργοδότης, τις μέρες και ώρες που επιθυμεί (mail, τηλεφωνική επικοινωνία κτλ.).

Διοργάνωση Interview στο γραφείο του WIG, σε ημέρα και ώρα που επιθυμεί ο εργοδότης, ώστε να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους.

Αγγελίες ‘εκτάκτου ανάγκης’ για κάθε περίπτωση που απαιτούνται επιπλέον άτομα για την ξαφνική κάλυψη θέσεων.

Η άμεση ανταπόκριση των μελών μας είναι από τα δυνατότερα εργαλεία μας.

 

Β. ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Το WIG μπορεί να φέρει σε επαφή τον επιχειρηματία με τους καταλληλότερους συνεργάτες κάθε ειδικότητας, για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη επίτευξη των στόχων του, και να φέρει τα μέλη του σε επαφή με τους επαγγελματίες που αναζητούν για κάθε ανάγκη τους.

Ενδεικτικά αναφέρεται η δυνατότητα επιλογής συνεργατών μεταξύ καταξιωμένων προμηθευτών, τεχνιτών κάθε ειδικότητας, λογιστών, συμβούλων επιχειρήσεων και επενδύσεων, Web Designers κ.α. για την ολοκλήρωση πληθώρας εργασιών, όπως:

 • Εκτυπώσεις (Λογότυπα, Κάρτες, Φυλλάδια, Γραφικά, Αφίσες κ.α.)
 • Εταιρικά Δώρα
 • Ταμπέλες
 • Ανακαινίσεις
 • Διακοσμήσεις
 • Τεχνίτες (Ηλεκτρολογικές, Υδραυλικές, Ξυλουργικές εργασίες, Μεταλλικές κατασκευές, Κλιματισμό, Συστήματα συναγερμού και απομακρυσμένης επιτήρησης (κάμερες) χώρων – ταμείων κλπ,
 • Ειδικός Φωτισμός
 • Οπτικοακουστικός εξοπλισμός (Φωτισμός και Μηχανήματα Ήχου), για αγορά ή ενοικίαση
 • Συνεργεία Καθαρισμού κ.α. παντός είδους κατασκευές και επισκευές

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Γ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το WIG μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας.

Εγκαίνια – εταιρική επέτειος – surprise parties – κοινωνικές εκδηλώσεις τόσο στο λειτουργικό κομμάτι όσο και στο καλλιτεχνικό.

 • Δημιουργία πλάνου Εκδήλωσης και οικονομικός προϋπολογισμός
 • Σύσταση Προσωπικού για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης
 • Εύρεση καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο event. Προτάσεις από όλο το καλλιτεχνικό φάσμα (όλα τα μουσικά είδη, Θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα κλπ.)

 

Δ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PROMOTION & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις ανάγκες τις αγοράς και προσαρμοζόμενοι στις τάσεις της εποχής, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να προτείνουμε τον αποτελεσματικότερο τρόπο διαφημιστικής προβολής, ανάλογα με το είδος και τις απαιτήσεις εκάστοτε επιχείρησης και σύμφωνα με το διαθέσιμο budget για τη διαφήμιση.

 

Social Media

Ο πιο αποδοτικός και σύγχρονος τρόπος, για να δώσετε στην επιχείρησή σας μια ελκυστική εικόνα μέσω της δύναμης του Internet, σε στοχοποιημένο κοινό. Δυνατότητα σχεδιασμού και συντήρηση (Ενημέρωση – Διαχείρισης των διαφόρων αιτημάτων των χρηστών κλπ), Ομάδων, Σελίδων ή/και blog/site.

 

Διαφήμιση σε TV, Radio και Περιοδικά

Ο ‘κλασσικός΄ τρόπος διαφήμισης, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις κατά περιόδους ειδικές προσφορές που μας δίνονται.

 

Εντυποδιανομές

Διανομή των διαφημιστικών σας εντύπων πόρτα-πόρτα, από την έμπειρη ομάδα του WIG.

 

Promotion

Προωθητικές ενέργειες (διανομή φυλλαδίων κλπ διαφημιστικού υλικού), σε ώρες αιχμής σε σταθερά σημεία στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν, από promoters που θα επικοινωνήσουν απευθείας στο κοινό τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας ή μια τρέχουσα ‘προσφορά γνωριμίας’.

 

Ε. ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Το WIG έχει μία επιτυχημένη πορεία στο κομμάτι εύρεσης καλλιτεχνών και συνεργάζεται με σκηνοθέτες, εταιρίες παραγωγής, πρακτορεία μοντέλων, γραφεία βοηθητικών ηθοποιών, επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, θέατρα και casting directors.

Ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη μας μπορείτε τον καλλιτέχνη που αναζητάτε πολύ εύκολα και γρήγορα, ερχόμενοι σε επικοινωνία με το γραφείο μας.

 

ΣΤ. Club Προσφορών και Προνομίων

• Άμεση διεύρυνση του πελατολογίου σας με απευθείας προσφορές στα χιλιάδες μέλη του WIG
• Μόνιμη συνεργασία με το Τμήμα Προσφορών, για τη δημιουργία περιστασιακών ή μόνιμων προσφορών και διαγωνισμών, που θα φέρνουν σ ’επαφή την εταιρία με νέους πελάτες και θα κάνουν ακόμα πιο γνωστές υις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Βρες μας στo Facebook

21 1019 3356

Θερμοπύλων 88, Αθήνα 10435

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας

  Copyright ® 2022 Work in Greece | Web Design by O-rama.gr